Skyltdesign, skyltprojekt illustrationer, skisser, mockup

Bildmontage med teckning gjord av Stefan LIndblad (mig själv), exempel på skyltprojekt, skyltdesign mockup, skiss.
Illustration av Stefan Lindblad. Bildmontage av Stefan Lindblad

Är ni ett företag som behöver få en ny skylt, och få tag i en illustratör? Som illustratör gör jag illustrationer till skyltdesign och skyltprojekt, bland annat som skisser och mockups. Det jag erbjuder, är det arbete som påbörjas innan man kommer till skyltmakaren som tillverkar själva skylten. Både bilden som ska vara på skylten, samt skisser för att ni och era kunder ska kunna få en uppfattning om hur det kommer se ut.

 

  • Ni behöver illustration, teckning och design.
  • Ni kanske vill se hur er nya skylt kommer se ut på plats, innan den blir beställd. Få en första visuell uppfattning. Jag är expert på att få det att se ut så som ni föreställt det. Eller så nära som det går att ge er en uppfattning av slutresultatet. Helt baserat på det underlag som finns till hands.
  • Antingen görs allt på teckningsstadie, inget fotomontage.
  • Eller så gör vi gör en teknisk illustration, ett bildmontage.

[hr]

 

Utöver illustrationer, både tecknat och som vektor grafik, har jag gjort både stora och mindre acryl och oljemålningar både offentligt och till kontor. Exempelvis till hotellentrén på Scandic Infra City hotel – tre stora oljemålningar till Infra City Hotells entré, frontdesk. Men tänk hur det skulle kunna se ut med en stor teckning! Tecknad i datorn eller på papper. Specielt för er och ert företag, eller event.

 

Bildmontage med teckning gjord av Stefan Lindblad (mig själv), exempel på skyltprojekt, skyltdesign mockup, skiss.

 

Kontakta mig för ett samtal, så kan jag förhoppningsvis berätta hur ni kan få hjälp med att få detta att bli verklighet.

 

 

Exempel med en man eller kvinna som står i en större entréhall, köpcentrum eller liknande. I det här fikitva exemplet har ni bett mig teckna illustrationen och designa skyltens grafiska form. Dessutom har jag skapat en skiss, mock-up som ni kan visa er uppdragsgivare, projektledare och så vidare. (Teckningen är beskuren. För att se hela, besök min hemsidas portfolio teckningar på papper)

 

Stefan-Lindblad-bildmontage-med-egen-vektor-illustration_2015-2016
Bildmontage med vektorillustration gjord av Stefan LIndblad (mig själv), exempel på skyltprojekt, skyltdesign mockup, skiss.

 

Stefan-Lindblad-bildmontage-innan_Fore_med-egen-vektor-illustration_2015-2016
Före bildmontage, exempel på skyltprojekt, skyltdesign mockup, skiss.