Wacom på mässan Photokina, Köln, 18:e-23:e september 2012

Eftersom jag själv använder och gillar wacom, så vill jag puffa lite för Wacom som är med på en mässa, i det fall ni ska till Köln. Jag gillar deras produkter såsom Wacom Intuos ritplattor, och då jag är illustratör och grafisk formgivare kanske inte det kommer som någon överaskning. Jag använder Wacom ritplattor och CorelDRAW, Corel PHOTO-PAINT och Corel PAINTER dagligen.

Så helt utan kostnad för Wacom, här slänger jag in det pressmailet jag fick från Wacom.

Både proffs och entusiaster kommer att finnas på plats med ovärderliga tips och råd tillsammans med de senaste kreativa verktygen från Wacom

Hall 4.1, utställningsplats H010, Photokina, Köln, 18:e-23:e september 2012 – Under årets Photokina, och meningen “Vägen till bättre bilder”, kommer Wacom att visa hur fotografer och entusiaster kan få ut mesta möjligt ur sin kreativa potential med de senaste bildredigeringsverktygen. De vassaste bildexperterna vid montern kommer att gräva djupt i sin låda med tips och tricks för att visa besökare alla funktioner i Wacoms senaste produkter – från de professionella Cintiq och Intuos5, som uppfyller de högsta kraven, till de prisvärda Bamboo-pennplattorna och Bamboo Stylus för användare av smartphones och surfplattor. Wacom kommer också att närvara vid årets TIPA Awards den 18 september, där Intuos5 får den eftertraktade utmärkelsen i kategorin ”Bästa digitala tillbehör”.

Presentationer och demonstrationer av experter inom bildområdet kommer att äga rum en gång i timmen varje dag i Wacoms monter, exempelvis med fotograferna Hubertus Küppers och Christoph Kaltseis, med designern Rebekka Strauss, med filmdesignern Markus Bledowski, med mediadesignern Martin Doersch och med fotografen och bilddesignern Robin Preston. Den populära serietecknaren Michael Holtschulte (totaberlustig.de) kommer också att ge presentationer den 18:e september klockan 13.00 och den 23:e september klockan 14.00 på temat ”iVolution – från penna och papper till Cintiq” följt av en signeringssession. Besökare kan också se fram emot sakkunniga presentationer av Wacoms partners, däribland Datacolor och Fotolia.

Du hitter Wacom Creative Pros på Facebook: http://www.facebook.com/WacomCreativePros

Bamboo på Facebook: https://www.facebook.com/BambooEurope

 

Mer information om Wacom och Wacoms produkter finns på http://www.wacom.eu

 

Har ni vägarna förbi Köln och mässan så kan jag ärligt rekomendera ett besök förbi deras monter.

 

Kommentera gärna! - Comment, yes!