CorelDRAW PHOTO-PAINT and Corel PAINTER | Graphic Design - Grafisk design | Illustration

CorelDraw 2021 nu Svensk  version

Äntligen Svenskt språk i CorelDRAW, version 2021. En riktig nyhet från Corel i Ottawa Kanada. Både Mac & Windows.

2012 var året version X6 hade kommit ut, och det var den senaste gången en svensk språkversion kom ut. Det är 9 år sedan. Det är med andra ord på tiden att Svenska är tillbaka.

Flertalet svenska företag och användare har genom åren i alla fått mig att se hur mycket en svensk version varit önskad. Både via telefon och email har man skickat mig förfrågningar, då jag publikt beskriver på min blogg och min hemsida berättar hur jag använder programsviten CorelDRAW Graphics Suite.

Nu skapar jag en helt ny onlinekurs i bildredigering utifrån användande av Corel Photo-Paint med den svenska versionen – till min helt egna onlinekurs plattform. Samt en del material för Corel. Till min egen onlinekurs kommer det tillkomma mer kurser i ämnen som illustration, design, produktion.

Jag är en officiell CorelDRAW Master. Dock inte anställd av Corel. De är snarare min kund då jag skapar content åt dem. Bland annat illustrationer och videos och skrivna tutorials. Att jag skriver om CorelDRAW är för att jag använder programmen i mitt eget arbete som illustratör och Graphic Artist.

Det sagt, ta er tid att ladda ned en testversion nu direkt från Corels egen hemsida. Då får ni direkt en svensk version. Det kommer säkert finnas som vanligt på olika svenska ehandelsbutiker som Dustin. www.coreldraw.com

Håll er uppdaterade via min blogg.

Prenumerera på bloggen.

Skriv upp er eller läs lite mer canvas.nu/the-blog

Stefan Lindblad

Illustratör & Graphic Artist

Similar Posts

Kommentera gärna! - Comment, yes!