Facebook, instagram, LCHF – och sexpack

Låste idag ett bra blogginlägg skrivet av en personlig tränare. Såg först inlägget länkat på min Mias Facebook. Läste bloggartikeln och det var en bra text om ett viktigt ämne. Bekräftelsebehovet att visa sina perfekta sexpack på Instagram och Facebook. Det fick mig att tänka på när jag gick och tog en lunch och servicen ropade ut “En LCHF!”. Det lät inte alls gott. Hade varit mycket trevligare om de sagt rättens egentliga namn och vad det var för något. “En LCHF!” låter verkligen inte sensuellt eller inspirerande när man ska äta det andra viktigaste målet under en arbetsdag.

Läs blogartikeln, den är genuint bra skriven och även om ämnet i sig inte är nytt, och kanske än mer just därför, så är den i allra högsta grad aktuell och bra skriven. Medelinn Fernandez, Personlig tränare http://madelinn.se/uncategorized/nu-far-det-vara-nog#comment-1409

Nu ska jag göra det som är en av de viktigaste sakerna i mitt arbete – ta en fika och en bulle till. Och gå igenom illustrations jobb, min hemsida som jag uppdaterar och gör om, och förbereda webinaret/seminariet för Corel i Kanada om hur man använder Corel PHOTO-PAINT och CorelDRAW Graphics Suite.

Illustratör, Stefan Lindblad, kaffe, espresso House Stockholm, Vasagatan

Stefan Lindblad
Illustratör, grafisk formgivare, konstnär
www.canvas.nu

 

Similar Posts