Gästblogg: Daniel Wisarve från Colourpicture om 5 Give Aways som ingen slänger i papperskorgen

Daniel Wisarve från Colourpicture gästbloggar. Tryckeriföretaget Colourpicture finns i Helsingborg. Här kan ni läsa mer av Daniel Wisarve & Colourpicture blogg!

Daniel Wisarve, Colourpicture,Tryckeri, Helsingborg, Give aways, Presentreklam
Daniel Wisarve, Colourpicture

Telefon: 042-13 77 00
www.colourpicture.se

 

5 Give aways som inte slängs i papperskorgen

Att giveaways är populärt behöver väl egentligen inte poängteras. Det är något med gratissaker som får varje person att aktivera ögonen i nacken. En annars obetydlig plats kan plötsligt bli händelsernas centrum så fort det uppdagas att det finns något gratis att få. Knepet är att ha produkter som  under lång tid påminner folk om budskapet som förmedlas. Här kommer fem giveaways som definitivt kommer att behållas.

 

Powerbank med eget tryck

Telefoner har blivit oumbärliga. Och surfplattor ett måste. Men trots detta så kan det vara svårt att hitta någonstans att ladda sin elektronik. Då powerbanks har blivit väldigt små och behändiga ger de en perfekt möjlighet att förena stor nytta med ett eget tryck.

Hörlurar med eget tryck

Omvärlden är hektisk och ställer stora krav. Att kunna stänga av en stund, koppla bort och koppla av blir enkelt om man har några hörlurar tillgängliga. Genom att erbjuda hörlurar med eget tryck i ett praktiskt fodral så blir ni en del av egentiden.

 

Stylus med laserpekare och kulspetspenna med eget tryck

Det är svårt att hitta något mer multifunktionellt än en penna som är en stylus, laserpekare och kulspetspenna i ett. Lika lämpad för att tydliggöra saker under en föreläsning som att spela valfritt mobilspel.

 

Nyckel-USB 4 GB med eget tryck

Lagringsutrymme är alltid praktiskt. Med ett litet USB-minne som kan hakas på nyckelringen ser man till att alltid ha med sig tillräckligt med lagring för att både transportera dokument och spara det man behöver ta med sig från platsen man befinner sig på.

 

Hopfällbar smartphonehållare med eget tryck

Skärmarna på mobiltelefoner har blivit tillräckligt stora för att telefonen ska extraknäcka som medieenhet. Men som människor har vi bara två händer. Och det är inte alltid bekvämt att sitta och hålla i sin telefon. En smartphonehållare kan användas för att enkelt hålla reda på var telefonen är när man inte har den i fickan, men även som ett ställ då man vill titta eller lyssna på något på sin telefon.

 

Daniel Wisarve

 

 

 

 

Stefan Lindblad gästbloggar: Det vi illustrerar är kommunikation >

 

Kommentera gärna! - Comment, yes!