Illustration till bussbolagets tidning, via Roxx Communication. Illustratör Stefan Lindblad, infografik

Infographics, tekniska illustrationer och miljöer

Illustratör Portfolio | Exempel med illustrationer för olika tidningar, magasin, kommunikations och reklambyråer. Där teckningar använts till redaktionellt material. Tecknade illustrationer av Stefan Lindblad. Läs mer nedan.

Illustration till bussbolagets tidning, via Roxx. Illustratör Stefan Lindblad
Ablative brain surgery, Infografik, info graphic, infographic, Stefan Lindblad illustration
Infografisk illustration, Ablative kirurgi, hjärnkirurgi. Vektorillustration av Stefan Lindblad. (Gjord i CorelDRAW)
illustration, illustratör, bergkvarabuss, stefas Lindblad, resa till italien, mest klimatvänligt, Kalmar till Venedig

Illustratör Portfolio | Informationsgrafik och tekniska illustrationer

Tekniska illustrationer av hus i genomskärning för Bauhouse varuhus tidning Proffs. Kundtidningen för bussbolaget Bergkvarabuss som lyfter fram lösningar för säkerheten i deras bussar. Hur man reser från Stockholm till Venedig. Karta för en busslinje till en mellanstor kommun i södra Sverige. Som tecknande illustratör skapar jag bland annat illustration till tidningar, läromedel, media och broschyrer. Det kan vara tekniska ritningar och miljöillustrationer som ibland ser tekniska ut direkt. Medans andra kanske mer är tekniska för att husen när det tecknades inte ens var färdiga – men jag tecknade dem som var de klara. Se husen vid telefonplan/e4an i Stockholms södra förorter.

Infographics & grafik

Det kan även vara Informationsdesign. Rumslig gestaltning i form av bilder på produkter men även olika varianter på vad som kan gå under benämningen informationsgrafik – infografik. Vanligt kallad infographic.