Målarboken The Eclectic Colouring Book av illustratör Stefan Lindblad

Äntligen har min bok nummer två kommit ut! Min målarbok nummer två, som heter The Eclectic Colouring Book. Efter 2,5 månaders tecknande, arbetande med illustrationerna till boken, publicerade jag den via Createspace (Amazon) i förra veckan. Här kan ni se hur teckningen blev till i tre steg; papperskiss, dator-tuschning, samt färgläggning och det färdiga bokomslaget som jag också designat självfallet. Boken publicerar jag helt själv, Indie Publishing, via Createspace (Amazon).

The Eclectic Colouring Book, Coloring, Stefan Lindblad, Illustrations, Cover
Bokomslag, illustration och design av Stefan Lindblad: The Eclectic Colouring Book

Jag är minst lika stolt och glad för denna helt nya målarbok, som jag var inför min första: Stockholm Urban mix. Det som skiljer dessa två böcker från varandra, det är rätt mycket i form av tema och detaljrikedom. The Eclectic Colouring Book har rent generellt mer detaljerade illustrationer att fylla med färg.

stefan-lindblad_illustration-corel-painter-eclectic_2016
illustration och design av Stefan Lindblad: The Eclectic Colouring Book

Bilderna är inspirerade av Steampunk, Fantasy, Science Fiction, och lite vanligt liv som slunkit in i form av en kvinna som cyklade förbi på Slussen. Och mönster. Det slussen hon cyklade förbi för övrigt finns inte längre i stockholm.

The Eclectic Colouring Book fick sitt namn precis av denna spridning av inspirationskällor. Ordet Eclectic betyder just det.

stefan-lindblad_illustration-skissblock-eclectic_2016
Första skissen i mitt skissblock. En teckning till målarboken the Eclectic Colouring Book, som fann sig ända vägen till bokomslaget som jag också designade. Stefan Lindblad

Hoppas ni kommer tycka om att färglägga illustrationerna, lika mycket som jag tyckte om att teckna dem.

Ni kan köpa The Eclectic Colouring Book via Amazon, och andra onlinebutiker.

amazon-logo_transparent_buy createspace_buy_logo-csp-no-tm

 

Stefan Lindblad
Illustratör, grafisk designer och Indie Publisher!

Kommentera gärna! - Comment, yes!