Canvas Onlinekurser

Kreativa verktyg

Onlinekurs för alla som använder CorelDRAW, Corel PAINTER, Clip Studio PAINT & WordPress.

Du har kommit till rätt plats!

Utvalda kurser

Lär dig rita teknisk illustration i CorelDRAW, från grunden.

Arbeta med layout, design samt skylt. Lämpad för alla nivåers användare – ny som avancerad

Bildredigering – vi använder Corel PHOTO-PAINT. För Proffs & hobby. Ingår i CorelDRAW Graphics Suite

Grundkursen, arbeta med teknisk illustration. För alla nivåer – ny som avancerad.

Lär dig använda wordpress. Grundkurs för nybörjare och de som använt wordpress lite tidigare

Onlinekurser på svenska

Tillgång till kurs i 1 år!

Är du redo för distanskurser
Gå en kurs på distans i det ämne som passar dig!

Självstudier i din egen takt.

01.

Kurserna

Kurser inom illustration, bildredigering, layout, design och WordPress.

02.

För vem

Kurserna är till för alla som använder kreativa verktyg, oberoende om man är yrkesverksam eller som hobby.

03.

Tillgång

Till varje lektion ingår en video samt tillgång till kursen i ett år, 52 veckor, från och med den dag du betalt din kurs.

04.

Kursdeltagares antal

Ett konto = 1 kursdeltagare, det är principen när man betalar för en kurs. Om man är ett företag, organisation osv så kanske man är fler som kommer gå samma kurs. Principen är densamma, ett konto per person, då alla får ett unikt lösenord att logga in med.

Möt kurshållaren

Illustratör & Graphic Artist, Stefan Lindblad

Efter att ha hållit flertalet webinar, videos och skrivna tutorials i illustration, grafisk design och bildredigering på uppdrag av Corel Corporation som utvecklar Corels olika program, kändes det som ett naturligt steg att skapa kurser även på svenska. I egen regi på egen plattform – Canvas Onlinekurser.

Jag har själv alltid upplevt att jag lär mig mycket i mitt eget skapande som illustratör, konstnär osv genom att lära ut till andra det jag lärt mig själv.

Läs mer om kurshållaren, illustratör Stefan Lindblad, Canvas Onlinekurser > Vill ni se mina egna illustrationer och design, besök min hemsidas portfolio.

Vanliga frågor

Ni väljer en kurs i det ämne ni är intresserad av. Betalar för kursen samt registrerar ett medlemskonto för att kunna logga in – och få tillgång till videolektionerna.

Kurserna är onlinekurser, självstudier via webben.

Kursen betalas direkt med ert betalkort, exempelvis Master Card, VISA. Istället för Klarna använder vi PayPal

Ja, ni får support i frågor gällande kursen via email.

Kursen är självgående och pågår 24/7 året om. Ni har alltid tillgång till kursen så länge som ni betalt för kursen, ett års tid, 52 veckor.

Nej, ni köper er egen licens till programmet. Om ni inte har en programlicens men vill sätta igång direkt, prova med att ladda ned en testversion direkt från antingen Corels hemsida eller Celsys .

Mac & Windows version finns för CorelDRAW, Corel PAINTER och Clip Studio. Se närmare på respektive programs hemsida. Från och med version 2019 och 2021 finns CorelDRAW även på svenska.

Ja, det går bra men med reservation för att vissa verktyg och funktioner endast finns i nyare versioner av programmen. Varje år tillkommer det nya funktioner i respektive program. Grundverktygen är ändå kvar och många.

Att vi inte använder programvaror från Adobe såsom Photoshop. Illustrator eller InDesign här på Canvas, gör oss unika. Vi fokuserar på de som arbetar med just CorelDRAW, Clip Studio, WordPress och Corel Painter. Och det gör det lättare för dem att hitta den kurs de söker. Och det är de dataprogram jag som kurshållare och tillika illustratör Stefan Lindblad använder i mitt eget arbete med illustrationer och design.

Börja designa och teckna idag.

Programvaror vi använder är bara verktygen, dock använder vi här uteslutande CorelDRAW (Corel PHOTO-PAINT), Corel PAINTER, Clip Studio Paint och WordPress. Det skiljer ut oss från andra onlinekurser.

Starta idag och gå en kurs på era villkor.

Att lära sig program från grunden hjälper en in i framtiden.