Corel PAINTER Illustration Grundkurs 1

4 studenter

Kom igång – Klicka på fliken “Läroplan”

16 videofilmer. 3,3 timmar. Tillgång till kursen under ett års tid, 52 veckor.

I kursen Corel PAINTER onlinekurs Grund 1 illustration, kommer vi lära oss in i detalj hur man får verktygen i exempelvis akvarell/water-color att fungera så som vi förväntar oss. Vi kommer också gå igenom hur vi kan färglägga och teckna digitalt. Fokus i denna kurs handlar om att ge dig som går kursen ett snabbt sätt att förstå hur verktyg i verktygspaletten används på bästa sätt. Med exempelvis penslarna akvarell/water-colour där vill vi se färgerna rinna, flöda över arbetsytan – “Vått i vått”. Detta är dock ingen kurs endast om akvarell/watercolor. Vi kommer gå igenom flera steg om hur vi från grunden arbetar digitalt och får verktygen att sätta igång.

Instruktör

Stefan Lindblad
Illustratör & Graphic Artist.

Av Corel utnämnd till officiell CorelDRAW Master .
https://www.coreldraw.com/en/pages/masters/?topNav=en

Jag är den som skapar de onlinekurser som finns på Canvas Onlinekurser. Till vardags arbetar jag med illustrationer och Graphic Art/design för olika uppdragsgivare inom tidningsmedia, reklambyråer, bokförlag och olika företag i största allmänhet. Ni kan se olika exempel på min portfolio www.canvas.nu.

Jag började använda CorelDRAW 1998. Och beta testar CorelDRAW och Corel Photo-Paint kontinuerligt åt Corel inom deras beta forum program. Blev officiell CorelDRAW Master 2012 och blev då även inbjuden till Corels huvudkontor i Ottawa, Kanada. På det sättet är jag alltid uppdaterad om programmets utveckling.

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
500.00 kr