Corel PHOTO-PAINT – Retusch bildredigering Grund 1

1 student

Corel PHOTO-PAINT

En onlinekurs i bildredigering där vi använder Corel PHOTO-PAINT, ingår i CorelDRAW Graphics Suite. Vi pratar på Svenska i kursen och använder den svenska versionen.

3 timmar med videokurser. Tillgång under ett år.

Onlinekurs för alla nivåer – från hobby till professionella fotografer. Grundkursen med arbetsmetoder som snabbt får ert bildredigerande upp en nivå.

Grundkursen med arbetsmetoder som snabbt får ert bildredigerande upp en nivå. Grundkursen Corel PHOTO-PAINT i bildredigering där professionella verktyg och metoder används, lär vi oss bildredigera och använda verktyg och metoder för effektiv retusch. Vi lär oss använda det helt nya och utmärkta “Ersätta Färger” (replace color) verktyget. (Finns tillgängligt i både Corel Photo-Paint och CorelDRAW). Ta bort hårstrån, acne. Ändra ögonens färg. Ändra färg på en t-shirt. Göra tänder mer vita, ta bort gul färg. Fixa påsar under ögonen och ändra hårfärg.

Lägga till effekter och speglingar i glasögon. Arbeta med sepia- och färgtoner. Bokeh blur och Planar mask verktygen.

Vad är Low key och High key – vi lär oss hur man skapar dessa medvetna över- och underexponeringar. Vi går igenom bildredigeringsverktyg som kontrastförbättring, nivåer (levels). Snabba “quick & easy” metoder. Ge foton en äldre känsla och uttryck. Diffuse glow – oskarp ljuseffekt.

Corel PHOTO-PAINT ingår i programsviten CorelDRAW Graphics Suite. Stefan Lindblad, kurshållare, är illustratör, graphic artist samt officiell CorelDRAW Master. Mer om programmet på www.coreldraw.com

 

Instruktör

Stefan Lindblad
Illustratör & Graphic Artist.

Av Corel utnämnd till officiell CorelDRAW Master .
https://www.coreldraw.com/en/pages/masters/?topNav=en

Jag är den som skapar de onlinekurser som finns på Canvas Onlinekurser. Till vardags arbetar jag med illustrationer och Graphic Art/design för olika uppdragsgivare inom tidningsmedia, reklambyråer, bokförlag och olika företag i största allmänhet. Ni kan se olika exempel på min portfolio www.canvas.nu.

Jag började använda CorelDRAW 1998. Och beta testar CorelDRAW och Corel Photo-Paint kontinuerligt åt Corel inom deras beta forum program. Blev officiell CorelDRAW Master 2012 och blev då även inbjuden till Corels huvudkontor i Ottawa, Kanada. På det sättet är jag alltid uppdaterad om programmets utveckling.

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
500.00 kr