Är ni ett företag som behöver få en ny skylt, och få tag i en illustratör? Som illustratör gör jag illustrationer till skyltdesign och skyltprojekt, bland annat som skisser och mockups. Det jag erbjuder, är det arbete som påbörjas innan man kommer till skyltmakaren som tillverkar själva skylten. Både bilden som ska vara på skylten, samt skisser och montage, mock-up.

Bildmontage med teckning gjord av Stefan LIndblad (mig själv), exempel på skyltprojekt, skyltdesign mockup, skiss.
Illustration av Stefan Lindblad. Bildmontage av Stefan Lindblad. Arbetade med befintligt fotografi och monterade den teckning jag själv illustrerat.

Ni får en uppfattning om hur det kan komma att se ut innan ni sätter upp er skylt. Ni kan sedan använda det bildmaterial som skapas för att visa er styrelse, kollegor, personal och det tryckeri och skyltföretag som senare tillverkar och monterar er skyltning.

  • Ni behöver illustration, teckning och design.
  • Ni kanske vill se hur er nya skylt kommer se ut på plats, innan den blir beställd. Få en första visuell uppfattning. Jag är expert på att få det att se ut så som ni föreställt det. Eller så nära som det går att ge er en uppfattning av slutresultatet. Helt baserat på det underlag som finns till hands.
  • Antingen görs allt på teckningsstadie, inget fotomontage.
  • Eller så gör vi gör en teknisk illustration, ett bildmontage.

Fotografi av Stefan Lindblad, Årstadal i Stockholm, samt bildredigering och montage med skylt

Till Årstadalprojektet cyklade jag till platsen och fotograferade. Därefter gjorde jag bildredigering där jag bland annat bytte färg på himmlen, applicerade skyltens text. Detta projekt, case, gjordes till en artikel i ämnet för kanadensiska Corel Corporation. Till undervisning i hur man gör skyltdesign mockups.

Stefan-Lindblad-bildmontage-med-egen-vektor-illustration_2015-2016
Bildmontage med vektorillustration gjord av Stefan Lindblad, exempel på skyltdesign mockup, skiss.

 

Stefan-Lindblad-bildmontage-innan_Fore_med-egen-vektor-illustration_2015-2016
Före bildmontage, exempel på skyltprojekt, skyltdesign mockup, skiss.