Vektoriserade logotyper

Vektorisering. Behöver du vektorisera en logotyp, färgseparera till t-shirt tryck för screentryck eller någon annan sorts bild?

Pris från 795:-/timme + moms.
Begär offert via stefan@canvas.nu
Läs mer om vektoriserade logotyper på min hemsida/tjänster

VEKTORISERING AV LOGOTYPER – TRYCKORIGINAL

Jag utför vektorisering av professionell kvalité. Om du redan har en logga som du är nöjd med men där originalet endast finns i pixelbaserat format eller kanske till och med bara som en ruffig skiss på ett papper  istället för i vektorbaserad grafik – detta kan jag hjälpa till med. Jag skapar ett korrekt tryckoriginal/vektoriserad logotyp för tryck och webb. Er vektoriserade logotyp levereras på DVD/CD och/eller digitalt via nedladdning. Logotypen kommer kunna användas av alla seriösa dataprogram och tryckerier. Ni får en kvalitétsprodukt. Er vektoriserade logotyp levereras på DVD/CD och/eller digitalt via nedladdning.

Pris är baserat på bland annat logotypens komplexitet. Hur mycket arbete som krävs. I de flesta fall tar en logotyp 1-2 timmar men ibland mer. Jag debiterar som lägst en timmes arvode + moms. Utöver detta INGA startavgifter, gömda avgifter eller liknande. Priset blir fast och överenskommet i förväg.

Er vektoriserade logotyp levereras i filformaten:
CDR, EPS, AI, PDF  – Vektoriserat filformat lämpligt för tryck och kan storleksförändras utan kvalitéförsämring. JPEG, GIF, PNG – Webb & digitalt bruk samt TIFF om så önskas.

Läs mer på min hemsida/tjänster

Stefan Lindblad
Illustration & grafisk form samt Vektorisering
www.canvas.nu

 

Ps.
Om ni tidigare läst om mina vektoriseringar på min förra bloggadress, så har ni kommit rätt nu. Det är här på denna blogg adress och denna webbsida som jag uppdaterar all information numer.

 

Kommentera gärna! - Comment, yes!