Beställ webbsida i WordPress

Behöver du och ditt företag en webbsida?

Här priser, tjänster – och lite historisk bakgrund. Webbsidan görs helt i wordpress.

Ni är ett småföretag, mindre organisation, frilansare, och ni behöver ingen butikslösning eller CMS backoffice lösning. Ni behöver en vanlig standardsida. Och ni vill snabbt och professionellt komma igång. För att få lite referenser läs gärna kundomdömen här


[hr]

7000:- + moms. Engångspris. Ni äger allt. Inga dolda avgifter.

 • Ni får en hemsida
 • Ni får den på ett professionellt webbhotell
 • Viss bilderedigering av bildmaterial

 

Om ni beställer en hemsida i WordPress kan ni få hjälp med dessa tjänster, i korthet:

 • Upprättande av webbsida i wordpress, mallar.
 • Upplagt på webhotell
 • Service & support
 • Design av er egen logotyp – se logotyp design och priser på min webbsida
 • Bild-fotoredigering av bilder till webbsidan
 • Beställa Illustrationer och grafik till webbsidan, se priser www.canvas.nu

 

Så här fungerar det mer i detalj.

Upprättande av webbsida i WordPress. Använder färdiga professionella WordPress mallar, både gratis & betalande mallar, kallad: ”Theme”. Designen ligger i mallen, som sedan fylls med er grafik, bilder och text, och anpassas efter era behov. En webbsida ni sedan själv kan administrera, kan fortsätta bygga på, på egen hand. Alternativt beställa ytterligare support och service.

För att använda WordPress mallar som debiteras, tillkommer det faktiska priset för den specifika mallen. Ni beställer WordPress mallen, kallad ”Theme”, ni betalar direkt via webben till WordPress Theme/mallens designer, företag. De finns ofta utomlands. Om ni hellre betalar i svensk valuta till svenskt företag, kan ni betala direkt till mig via PayPal + 10:- administrations & bankavgift, med ert bank/kreditkort.

 

 • Jag tar fram förslag på WordPress mall/Theme
 • Ni inkommer med er text
 • Ni inkommer med era bilder: grafik, foton, loggor osv.
 • Viss bildredigering ingår, exempelvis en huvudbild per sida.
 • Vid ytterligare bildredigering, tillkommer rabatterad timpenning om 500 kr + moms (795 + moms), och endast efter överenskommelse.
 • Efter upprättande av hemsida, och den är helt LIVE, övergår den dagliga tekniska supporten direkt till ert webbhotell Surftown, som ni har kontakt med själv. En teknisk support som ingår i ert webbhotellskonto hos Surftown. Eller det webbhotell ni föredrar att använda.
 • Alternativt beställer betald support-tjänst från mig, 500 kr + moms (795 + moms), vilket i praktiken innebär: jag sköter kontakten med Surftown åt er, samt eventuell support i er adminsida i uppstarten.
 • Vi beställer och upprättar ett konto hos exempelvis Surftown. Ni betalar själv direkt via webben, och ni skickar inloggnings uppgifter till Kontrollpanelen till mig.
 • Vid leverans av er hemsida, byter ni direkt lösenord.
 • Surftown har utmärkt teknisk support och service, som ingår i deras tjänst. Därför använder jag dem själv till min egen webbsida.

[hr]

Obs! Jag gör inga avancerade butikslösningar. Om ni ändå vill ha en avancerad online-butikslösning, med avancerad onlineförsäljning, berätta hur ni tänkt er, så kanske vi kan finna en lösning, involvera en ytterligare webbdesigner specialist för just avancerade butikslösningar. Dock blir det en ytterligare separat högre kostnad för just avancerad onlineförsäljning. Jag kan ombesörja installerande av WooCommerce WP Pluginet, ej övrig inställning som moms osv. Det ingår i er egen dagliga skötsel av er butikslösning.

[hr]

Historik & bakgrund.

Jag är i grunden illustratör och grafisk designer. Jag har gjort hemsidor för mitt eget företags räkning, samt andra småföretag och frilansare, ända sedan internets galna roliga dagar runt 1997-2000. Det jag lärde mig då, och till idag, har gett mig utmärkta erfarenheter, till att dels ha friheten att sköta min hemsida själv, samt få hjälpa andra småföretag och frilansare, som likt mig behöver få en professionell hemsida. Och förstår vikten av ett professionellt webbhotell.

Lika mycket som hemsida handlar om att få kontakt med sina kunder, och webbsidans design och administration, handlar det om vilket webbhotell man väljer. Välj billigt, men inte billigast.

Det första webbhotellet jag hade min hemsida hos, 1997 och 1998, var ett registrerat webbhotell en ung kille hade, med en server i sitt rum hos sina föräldrar i Ystad, samt telefonsvarare. Lite charmigt på den tiden, när hans föräldrar svarade i telefon.

Därefter gick internet framåt med en rasande fart, och efter IT-bubblan/ Dot Com kraschen runt 2001, har jag haft min egen hemsida, samt designat och lagt upp andras, på många olika webbhotell. Med den erfarenhet det gett, vet jag via personlig och professionell erfarenhet, vad som behövs.

 

[hr]

Exempel på hemsidor jag gjort, i WORDPRESS

 

 

Kontakt
Skicka ett email, med förfrågan, eller ring via kontaktsidan

 

Stefan Lindblad
Illustration, grafisk design, webb