Services, read in English


Jag hjälper ert företag visualisera och förklara båda enkla som mer komplexa ämnen, med illustrationer och design. Allt från teckningar, vektorillustrationer, grafik samt original arbeten. Och webbsidor i wordpress.


Tuschteckning i skissblocket tecknat av illustratör Stefan Lindblad. En man sitter på ett höghus tak. Har skyddsutrustning på sig. Som en superhjälte. Akvarellfärgs box och pennor ligger bredvid.
01.

Illustratör & Graphic Artist

Illustrationer och design inom olika områden: tidningsartiklar, redaktionellt, reklam, tekniska illustrationer, bokomslag osv.

02.

Illustrationer

Tänk er teckningar och vektorgrafik, olika tekniker, stilar beroende på uppdraget ni behöver få utfört.

03.

Grafisk design
Bokomslag

Ni får vid beställning av exempelvis affisch eller bokomslag hela processen utförd: illustration, bildredigering samt grafisk design och layout. Jag  arbetar självständigt och i en Team situation om det önskas .  Allt för att det ska bli så bra resultat som möjligt.

04.

Teckna Live, Graphic Recording

När ni behöver en mötes-tecknare för ett event. Kontakt mig mig för att prata mer om grafisk facilitering, graphic recording, mötestecknare. Jag är van att teckna LIVE. Exempel på hur jag tecknar Live inför publik

05.

Hemsidor i WordPress

Hemsidor för enmans och småföretag, i wordpress

  06.

  Originaljobb – Vektorisering

  Få er logotyp eller annan bild vektoriserad. Att vektorisera ritad bild och få ett tryckoriginal. Exempelvis ert företags skylt, bildekor. Läs mer

  07.

  Onlinekurser på svenska inom CorelDRAW Graphics Suite. Corel Painter och Clip Studio: Onlinekurser i egen regi.

  08.

  Blogg & video

  Skriver en blogg hät på hemsidan, samt gör videos till uppdragsgivare, såsom Corel Corp/Alludo