Services, read in English

Utöver att vara illustratör och grafisk designer utmärks mina tjänster av en bredd byggd på erfarenhet och kvalité genom många olika sorters uppdrag.

Läs gärna under CASE vilka fördelar ett samarbete kan ge

Jag hjälper ert företag visualisera och förklara båda enkla som mer komplexa ämnen, med illustrationer och design. Allt från teckningar, vektorillustrationer, grafik samt originalarbeten, exempelvis få en bild eller logga vektoriserad och professionellt utfört. Jag utblidar även i programvarorna CorelDRAW Graphics Suite och Corel Painter. Både på plats hos företag, konferensrum, samt Onlinekurser i egen regi, i både CorelDRAW Graphics Suite och Corel PAINTER.

Prislista

Titta gärna på min prislista med exempel på olika uppdragsbeställningar, illustration och grafisk design

Illustrationer Vektorillustration, grafik, teckningar.

Illustrationer

Tänk er teckningar och vektorgrafik, olika tekniker, stilar beroende på uppdraget ni behöver få utfört.

  • Teckningar både digitalt och på papper
  • Vektor illustrationer och vektorgrafik
  • Tekniska illustrationer, informationsgrafik

Grafisk design – Bokomslag, affisch, logotyp

Ni får vid beställning av exempelvis affisch eller bokomslag hela processen utförd: bild i form av illustrationer, teckningar, fotografisk composite illustration, bildredigering av fotografier, samt grafisk design och layout. Jag  arbetar både självständigt och Gärna tillsammns med era redan upparbetade kanaler och samarbetspartners och personal, om det krävs.  Allt för att det ska bli så bra resultat som möjligt.

  • Exempel i portofolion på bokomslag och affischer
  • Logotyper, logotypdesign

Utbildning i programvaror, onlinekurser och på plats. CorelDRAW på svenska!

Originaljobb

Ni kanske behöver få en logotyp eller annan bild vektoriserad, eller sätta ihop material för att skapa en ett nytt skyltmaterials design, och skapat till ett korrekt original. Kontakta mig så ser vi om det är något jag kan hjälpa er med.

Mockups, Skyltdesign fotomontage

Om ni har en ny lokal ni ska flytta in i, eller en skylt som ska sättas upp, då kan jag hjälpa er med mockups bilder där exempelvis skyltar sätts in fotografier med korrekt perspektiv, för att ge en känsla av hur det kommer se ut. Alternativt skisser i form av teckningar.

Teckna Live, Graphic Recording

När ni behöver en mötes tecknare, eller på ett EVENT kan teckna fritt, eller en som kan teckna illustrationer medans ni har ett möte. Kontakt mig mig för att prata mer om grafisk facilitering, grafiphic recording, mötestecknare. Jag är van att teckna LIVE. Se gärna ett

Beställ ett porträtt

Hemsida i WordPress