Services, read in English

Illustratör & Graphic Artist

Jag skapar i huvudsak illustrationer och design till olika kunduppdrag inom flera olika områden. Exempelvis tidningsartiklar, redaktionellt, reklam, koncept (concept illustration), tekniska illustrationer (sprängskisser), bokomslag osv.

Utöver att vara illustratör och Graphic Artist (grafisk designer) utmärks mina tjänster av erfarenhet, kvalité och service.

Läs gärna under CASE vilka fördelar ett samarbete kan ge

Jag hjälper ert företag visualisera och förklara båda enkla som mer komplexa ämnen, med illustrationer och design. Allt från teckningar, vektorillustrationer, grafik samt originalarbeten, exempelvis få en bild eller logga vektoriserad och professionellt utfört.

Som extra verksamhet utblidar jag även i programvarorna CorelDRAW Graphics Suite och Corel Painter. Både på plats hos företag, konferensrum, samt Onlinekurser i egen regi, i både CorelDRAW Graphics Suite och Corel PAINTER. Corel Corp (utvecklare av CorelDRAW, Corel Painter osv) anlitar mig för att skapa skrivna tutorials och videos, i att använda programvarorna och i arbeta som illustratör, på engelska.

Prislista

Titta gärna på min prislista med exempel på olika uppdragsbeställningar, illustration och grafisk design

Illustrationer

Tänk er teckningar och vektorgrafik, olika tekniker, stilar beroende på uppdraget ni behöver få utfört.

  • Teckningar både digitalt och på papper
  • Vektor illustrationer och vektorgrafik
  • Tekniska illustrationer, informationsgrafik

Grafisk design – Bokomslag, affisch, logotyp

Ni får vid beställning av exempelvis affisch eller bokomslag hela processen utförd: bild i form av illustrationer, teckningar, fotografisk composite illustration, bildredigering av fotografier, samt grafisk design och layout. Jag  arbetar både självständigt och Gärna tillsammns med era redan upparbetade kanaler och samarbetspartners och personal, om det krävs.  Allt för att det ska bli så bra resultat som möjligt.

  • Exempel i portofolion på bokomslag och affischer
  • Logotyper, logotypdesign

Utbildning i programvaror, onlinekurser och på plats. CorelDRAW på svenska!

Originaljobb

Ni kanske behöver få en logotyp eller annan bild vektoriserad, eller sätta ihop material för att skapa en ett nytt skyltmaterials design, och skapat till ett korrekt original. Kontakta mig så ser vi om det är något jag kan hjälpa er med.

Mockups, Skyltdesign fotomontage

Skapar mockups bilder, skyltdesign i form av fotomontage och tecknade illustrationer.

Teckna Live, Graphic Recording

När ni behöver en mötes-tecknare för ett event. Kontakt mig mig för att prata mer om grafisk facilitering, grafiphic recording, mötestecknare. Jag är van att teckna LIVE. Exempel på hur jag tecknar Live inför publik

Beställ ett porträtt

Hemsida i WordPress