Stefan Lindblad, Jean Reno, Portrait, Porträtt, by Stefan LIndblad, Illustratör, Illustrator, Illustratore

Illustratör Portfolio | Porträttillustrationer, teckningar och vektor. Illustratör Stefan Lindblad

Porträtt illustrationer | Illustratör Portfolio

Jag tecknar porträtt illustrationer till företag och då oftast till kommersiella och custom publishing tidningar. Då oftast till en journalistisk artikel eller omslag. Samt olika företag i allmänhet samt reklambyråer, kommunikationsbyråer och contentbyrå, olika media och bokförlag.

Att teckna porträtt är lite speciellt. Jag tecknar generellt inte längre för privatpersoner utan mer riktad mot de företagskunder jag jobbar med inom olika media och så vidare. Det blir för mig mer spännande då mina porträttillustrationer görs för att fungera i ett specifikt projekt, sammanhang.

Exempel: 1. Porträttillustrationer olika unga miljöaktivister på världens scen, som parallellt med Greta T. jobbar för att lyfta olika klimat och närliggande frågor. 2. Anti-hjältarna inom svensk fotboll och sportvärld – fotbollsspelaren Martin Mutumba. 3. Politik och spelbolagens utopiska dataspel möts i siluett porträtt av USAs President Donald Trump om dataspelet The Division, ett framtida dystopiskt samhälle. 4. Karaktären till boken ”Where the Crawdads Sing” av Delia Owens.