Är ni ett företag, skola, organisation som söker en illustratör som kan teckna LIVE inför publik.

Är ni i behov av en illustratör som tecknar LIVE under ett möte. Kärt barn har många namn: Graphic Recording Facilitator, Sketch Notes, grafisk facilitering, visuell dokumentation, Live-illustrera och ibland mötestecknare. Ett utmärkt sätt att engagera era mötesdeltagare och visualisera det som sägs i bilder, på en skärm eller stort papper, för att göra fakta mer överskådligt och förståeligt. Skisser i skissblock, Sketch Notes är ett bra alternativ när man vill ha skisser i ett block istället för en digital skärm framför mötesdeltagare. Exempelvis under ett möte, en föreläsning, konferens eller en workshop. 

Ett annat exempel att teckna LIVE är när ni är på ett event, en mässa och vill ha en illustratör som kan visualisera med teckningar, illustrationer. Ett utmärkt sätt att engagera och interagera med era besökare. Exempel på det är när jag tecknade LIVE inför publik, besökare till TRANSDEV AB:s mässmonter på Persontrafik mässan i Göteborg. Se bild nedan. 

För att se exempel på LIVE teckning jag gjort tidigare, se gärna det jag gjort för företaget TRANSDEV (via Gullers Grupp) under 3 dagar, hela mässan PERSONTRAFIK 2016, på Svenska Mässan i Göteborg år 2016.

Teckna live, liveteckning, illustratör

 

Exempel på LIVE drawing direkt på skärmen. I detta fall har snabbheten på filmen dragits upp.

Exempel på hur jag tecknar fram ett ansikte. Även här har filmens snabbhet dragits upp.