Canvas onlinekurser för kreativa

Tillgång under ett år!

På Canvas onlinekurser för kreativa får ni tillgång till lektioner där varje lektionsavsnitt är en video samt till flera lektioner tillkommer övningsexempel i form av nedladdningsbara fil-dokument.

Kostnad – per student

Kostnad för kursen samt antal deltagare. När en kurs exempelvis kostar 895 kr ink moms, innebär det 895 kr ink moms per person. Det vill säga: ett konto = en kursdeltagare.

Företag, kostnad per anställd/elev

För ett företag eller organisation eller en grupp som vill gå samma kurs, innebär det att för varje person/student betalas separat.

Exempel: 4 elever är innebär 4 x 895 kr (Se avgiften 895 kr som ett exempel då olika kurser kan kosta olika mycket)

Alla elever, varje kursdelatagare skapar sitt unika konto på onlinekurssida: Mitt konto

Hur betalar man för onlinekursen: BETALKORT

Kursdeltagare & betalning

Man betalar med sitt betalkort (Visa, Mastercard osv) per person och får tillgång till kursen direkt när betalningingen gått igenom.

Ett konto = en kursdeltagare, det är principen när man betalar för en kurs. Om man är ett företag, organisation osv så kanske man är fler som kommer gå samma kurs. Principen är densamma, ett konto per person, då alla får ett unikt lösenord att logga in med. Är ni tre anställda blir det 3 beställningar. Oberoende om ni är företag eller privatperson, betalning sker med ert betalkort/kreditkort – exempelvis Visa, MasterCard. Vi använder PayPal istället för Klarna. (Ni skapar inte ett PayPalkonto. Ni betalar som vanligt med ert betalkort)

FAKTURA

Vid fakturabetalning sker tillgången till kursen när betalning inkommit på Canvas bankkonto. (Vi rekommenderar betalaing med betalkort). Det tar då lite längre tid för de anställda att komma igång. De anställda uppmanas även att skapa sina konton på förhand på canvas.nu/onlinekurser med sitt eget användarnamn och lösenord, samt meddela Canvas onlinekurser vilka konton de skapat.

Läs mer under Resurser “Mer om onlinekurserna”.

Inga kortuppgifter sparas på denna webbsida, Canvas onlinekurser.

Ni har tillgång till den kurs ni valt i ett års tid

Kurserna är handfasta och sker via videolektioner. När ni slutfört en kurs har ni fått följa en process från grunden. Och fått lära er de verktyg ni behöver. Ni har möjlighet att skicka frågor via email.

Kurserna är onlinekurser där ni studerar i er egen takt och där ni trivs bäst att vara – på arbetsplats, hemma eller varför inte ett kafé.

Ni går kursen via en dator, en platta (iPad, Surface pro eller liknande) eller mobilen. Onlinekursens hemsida är anpassad att fungera i alla enheter.

FAQ – HJÄLP

För mer information läs mer

Kursämnen

  • Layout och Design.
  • Illustration, digitalt tecknande och målande.
  • Bildredigering, retusch.
  • Arbeta med tecknade serier, Comics.
  • Färghantering för digitalt arbetsflöde.

Programvaror som används

Samma program som kurshållaren Stefan Lindblad, illustratör använder själv: CorelDRAW, Corel Painter, Corel PHOTO-PAINT och Clip Studio. Samt WordPress.

Stefan Lindblad, Illustratör & Graphic Artist. Kurshållare

Kurser för dig som är företagare eller privatperson

För er som använder programmen antingen professionellt i ert arbete, på gång att börja eller som hobby. Betala för en kurs och få tillgång till kursen under ett år.

Betala en kurs, och ha tillgång till kursen under ett år!

FÖRETAG

Som företag, organisation, Stat, kommun etcetera kan ni betala både med banks betalkort alternativt via faktura. Med fakturabetalning får ni tillgång till er kurs när betalning genomförts.

Privatpersoner

Privatpersoner betalar enkelt med sitt bank- eller kreditkort – MasterCard, VISA eller annat betalkort.

Få tillgång direkt

Privatpersoner & företag kan betala online direkt, med sitt Bank- eller Kreditkort såsom Mastercard och VISA för tillgång direkt till onlinekurserna.

Ni kan luta er tillbaka och gå kursen online på de tider och platser som passar er bäst. 

Alla kurserna är på svenska med Officiella CorelDRAW Mastern Stefan Lindblad. Referens: Coreldraw.com Meet the Masters .

Läs mer om kurshållare illustratör och grafisk designer Stefan Lindblad här på Canvas Onlinekurser.