Om kurserna

Canvas onlinekurser för kreativa

På Canvas onlinekurser för kreativa får ni tillgång till lektioner där varje lektionsavsnitt är en video samt till flera lektioner tillkommer övningsexempel i form av nedladdningsbara fil-dokument.

Ni har tillgång till den kurs ni valt i ett års tid

Kurserna är handfasta. När ni slutfört en kurs har ni fått följa en process från grunden. Och fått lära er de verktyg ni behöver. Ni skapar ett konto, er profil, på Canvas onlinekurser för att få tillgång till kursen. Ni väljer själv om ni vill ställa frågor i supportforumet. Ni har även möjlighet att skicka frågor via email. I ett forum har ni möjlighet att interagera med andra som går en kurs. Exempelvis, om ni är kollegor kan ett forum vara till stöd under tiden ni går en kurs.

Kurserna är onlinekurser där ni studerar i er egen takt och där ni trivs bäst att vara – på arbetsplats, hemma eller varför inte ett kafé.

Ni går kursen via en dator, en platta (iPad, Surface pro eller liknande) eller mobilen. Onlinekursens hemsida är anpassad att fungera i alla enheter.

FAQ – HJÄLP

För mer information läs mer

Kursämnen

  • Layout och Design.
  • Illustration, digitalt tecknande och målande.
  • Bildredigering, retusch.
  • Arbeta med tecknade serier, Comics..
  • Färghantering för digitalt arbetsflöde.

Programvaror som används

Samma program som kurshållaren Stefan Lindblad, illustratör använder själv: CorelDRAW, Corel Painter och Clip Studio.

Stefan Lindblad, Illustratör & Graphic Artist. Kurshållare

Kurser för dig som är företagare eller privatperson

För er som använder programmen antingen professionellt i ert arbete, på gång att börja eller som hobby. Betala för en kurs och få tillgång till kursen under ett år.

Betala en kurs, och ha tillgång till kursen under ett år!

FÖRETAG

Som företag, organisation, Stat, kommun etcetera kan ni betala både med banks betalkort alternativt via faktura. Med fakturabetalning får ni tillgång till er kurs när betalning genomförts.

Privatpersoner

Privatpersoner betalar enkelt med sitt bank- eller kreditkort – MasterCard, VISA eller annat betalkort.

Få tillgång direkt

Privatpersoner & företag kan betala online direkt, med sitt Bank- eller Kreditkort såsom Mastercard och VISA för tillgång direkt till onlinekurserna.

Ni kan luta er tillbaka och gå kursen online på de tider och platser som passar er bäst. 

Alla kurserna är på svenska med Officiella CorelDRAW Mastern Stefan Lindblad. Referens: Coreldraw.com Meet the Masters .

Läs mer om kurshållare illustratör och grafisk designer Stefan Lindblad här på Canvas Onlinekurser.