Vanliga frågor

Frequently asked questions

Ni väljer en kurs i det ämne ni är intresserad av. Betalar för kursen samt registrerar ett medlemskonto. Konto i “Mitt konto” behövs för att logga in och få tillgång till alla lektioner – vilket är videolektioner.

Kurserna är onlinekurser, självstudier via webben.

Ja, support ingår. Den sker via epost och vanliga kontorstider. Ni hittar supportens kontakt via ert “Mitt konto” samt kontaktsidans formulär.

Ja, alla kurser är på svenska, det är Canvas onlinekursers specialitet. Obs! Med undantag för ett fåtal kurser på engelska. På de engelska framgår det uttryckligen att de är på just engelska.

Att vi inte använder programvaror från Adobe såsom Photoshop. Illustrator eller InDesign här på Canvas, gör oss unika. Och, Stefan Lindblad som skapar alla kurserna här på Canvas onlinekurser, gör kurser i de programvaror han själv använder i sitt eget arbete med illustrationer och design.

Vi fokuserar på de som arbetar med just CorelDRAW, Clip Studio, WordPress och Corel Painter. Och det gör det lättare för dem att hitta den kurs de söker.

Lösenord byter ni i formuläret på sidan “Mitt konto/Registrera konto”. Läs mer här med bildexempel

Till varje kurs specifika lektionsavsnitt ni tittar på, finns det material i form av referensbilder och texter som används i kursen ni valt. Obs! Alla lektionsavsnitt har inte extra kursmaterial utöver videolektionen.

Ja, prenumeration görs för bloggen, och inte traditionellt nyhetsbrev. Ni kan alltid starta och avsluta prenumerationen. Ni gör det enklast via det utskick som kommer till er epost inbox.

Ert lösenord till lekionerna finns i början av den onlinekurs ni går. Detta lösenord är INTE detsamma som lösenord till ert “Mitt konto”.