| |

Rita teknisk illustration onlinekurs i CorelDRAW, på svenska

Nu har jag inte bara en utan 2 onlinekurser om illustration (3 om man räknar min bildredigeringskurs). Den helt nya handlar om hur man ritar digitalt, och ritar teknisk illustration. Det är en grundkurs för de som är helt nya inom digital illustration. Och för de som redan kan digitalt men är helt nya i att använda CorelDRAW.

Är kursen lämpad för de inom skyltdesign som använder CorelDRAW

En del arbetssätt är lämpade även för skyltbranschen. Exempelvis om hur man skapar runda hörn, inbuktningar och avfasningar på ett och samma objekt. Lägg därtill att alla arbetsmetoder och verktyg är sånt som en bra skyltmakare behöver. Som komplement rekommenderas även en ytterligare onlinekurs i CorelDRAW på Svenska. Där mer fokus är lagt på Layout och arbete med text, ihop med effektiva verktyg och arbetsmetoder lämpade egentligen för alla som vill få en bred kunskap.

Vad man får lära sig i kursen om att rita teknisk illustration

I den här kursen kommer de som aldrig tecknat digitalt, och desto mindre i vektorprogram, få en bra grund att stå på. De kommer lära sig grunderna och samtidigt få kunskap om professionella arbetsmetoder, berättat på ett tillgängligt sätt.

Klicka på bannern “Teckna i CorelDRAW” så tas ni direkt till onlinekursens egen sida. Alternativt å via menyn. Som alltid för de som väljer att gå en onlinekurs på Canvas Onlinekurser rekommenderas alltid en första titt på “Support & Hjälp” för att snabbt och enkelt komma igång, väl inloggad på sitt konto.

Stefan Lindblad
Illustratör och kurshållare
Canvas onlinekurser