Coreldraw på svenska – gå en kurs idag!

Vill ni lära er CorelDRAW och söker information på svenska – jag håller kurser i CorelDRAW på svenska. Och jag gör det via min egen onlinekurs plattform www.canvas.nu/onlinekurser.

Kursen är självgående och pågår 24/7 året om. Ni har alltid tillgång till kursen så länge som ni betalt för kursen, ett års tid, 52 veckor.

Online och tillgänglig på dator, padda och mobil. Tillgänglig överallt de tider som passar er bäst!

Jag brukade tidigare hålla kurser på plats på olika företag men det sker nu enklast och smidigast online. Delvis för att jag arbetar som illustratör och Grafisk Designer/Graphic Artist på heltid.

Den kunskap jag själv har via att använda programmet proffessionellt som jag delar med mig i de olika kurserna jag håller.

Canvas onlinekurser

Är du redo för onlinekurser
Gå en kurs i det ämne som passar dig!

På Canvas onlinekurser finner du kurser inom illustration, bildredigering samt distanskurser inom layout, design och wordpress.

Mina onlinekurser är helt och hållet på svenska språket. Och det positiva är att Corel valde att återigen erbjuda CorelDRAW med en svensk version – samt både för MAC och WINDOWS.

Om ni har en äldre eller nyare version av CorelDRAW Graphics Suite spelar såklart in när ni går en onlinekurs. Men många basverktygen i programmet finns alltid med. Och det ger samtidigt ett utmärkt tillfälle att förnya sina kunskapr och att få se nyheter med de nyare versioner som kommer ut varje år.


Min bakgrund

Jag är illustratör och grafisk formgivare till yrket. I mitt eget arbete använder jag dagligen CorelDRAW Graphics Suite – CorelDRAW, PHOTO-PAINT samt Corel PAINTER. Jag blev utnämnd av Corel Corp. i Kanada till en av deras CorelDRAW Masters i världen.

Beta-testar CorelDRAW Graphichs suite kontinuerligt, och har nära kontakt med Corel och är därmed kontinuerligt uppdaterad om alla nyheter och funktioner i programmen.

Medlem i Corels Advisory Council för CorelDRAW Graphics Suite

Corel presenterade mig som användare av Corel PHOTO-PAINT på deras webbsida

Till version X5 skrev jag på uppdrag av Corel en längre tutorial (handledning) om hur man illustrerar och formger en illustration och bokomslag, samt skickar tryckoriginal till tryckeri. Denna handledning används fortfarande av Corel.

Jag har gjort flera LIVE online webinar/seminarier för Corel i programmen på engelska för en internationell publik. Samt skrivit tutorials, handledningar, tips och tricks på uppdrag av Corel, på engelska, som översätts till flera olika språk.


När jag håller information och kurs på plats – EJ ONLINEKURS

Övriga kostnader såsom resor, logi utanför Stockholm, hyra av extern konferenslokal, tillkommer.

 • I konferenslokal i Stockholm. Halvdag 3-4 timmar, inklusive kafferast.
  Minimum 2 personer per kurstillfälle.
  4000 :- + moms, 1 per person
  8000:- + moms, 2 personer
  10000 :- + moms, 3-4
  Kostnad för kurslokal tillkommer. Se cirkapriser nedan.
 • I konferenslokal i Stockholm. Heldag 3+2 eller 3+3 timmar , inklusive kafferast & lunch. Kurs påbörjas kl 09:00, och pågår till kl 16:00. Som längst till kl 17:00.
  8000:- + moms per person
  Kostnad för kurslokal tillkommer. Se cirkapriser nedan.
 • Resor utanför Stockholms tullar, i samband med ”På platskurs”
  1000:- + moms tillkommer

KURS i CorelDRAW – HYRA KONFERENSLOKAL

I Stockholm används förslagsvis mindre konferenslokaler för mindre antal deltagare.

SE EXEMPEL PÅ ”PÅ PLATSKURS”
Från utbildning, kurstillfälle hos skyltföretaget, Läs mer JM Skyltservice AB