Kurs & support

Kurs i CorelDRAW graphics Suite

Ta en Onlinekurs i CorelDRAW och Corel PHOTO-PAINT på Svenska via min onlinkurs

Kurs och support med 

STEFAN LINDBLAD: officiell CorelDRAW Master. Illustratör & grafisk designer. Kurs och support i CorelDRAW & PHOTO-PAINT sker på svenska. Stefan Lindblad som håller i kurserna är yrkesverksam illustratör, och grafisk designer, som även anlitas direkt av COREL, för att skriva olika tutorials och videowebinar, på engelska. Och översätts till flera olika språk av COREL. För referens, se Corels presentation av Stefan lindblad som CorelDRAW Master, samt PHOTO-PAINT användare. Corel, CorelDRAW Graphics Suite är programmet för yrkesverksamma. Branscherna spänner över ett brett fält inom olika branscher.

PRISER
Priser nedan avser ej övriga kostnader såsom resor, logi utanför Stockholm. Ej heller hyra av extern konferenslokal.

 • Onlinekurs
  Exempelvis grundkurs i CorelDRAW graphics Suite, 1 person.
  Se aktuella priser på Onlinekurser www.canvas.nu/onlinekurser
 • I konferenslokal i Stockholm. Halvdag 3-4 timmar, inklusive kafferast.
  Minimum 2 personer per kurstillfälle.
  4000 :- + moms, 1 per person
  6000:- + moms, 2-4 personer
  Kostnad för kurslokal tillkommer. Se cirkapriser nedan.
 • I konferenslokal i Stockholm. Heldag 3+2 eller 3+3 timmar , inklusive kafferast & lunch. Kurs påbörjas kl 09:00, och pågår till kl 16:00. Som längst till kl 17:00.
  8000:- + moms per person
  Kostnad för kurslokal tillkommer. Se cirkapriser nedan.
 • Resor utanför Stockholsm tullar, i samband med ”På platskurs”
  1000:- + moms tillkommer

KURS i CorelDRAW – HYRA KONFERENSLOKAL

I Stockholm används förslagsvis utmärkta lilla konferenslokalen ”Verkstan” hos Kobran för mindre antal deltagare. Alternativt Kobrans större lokaler för fler deltagare. Kobran ligger bekvämt vid Telefonplan, Stockholm: Kobran alternativt större lokaler för större sällskap se Kobran, Coor konferensanläggning

”Verkstan”, den billigaste konferenslokalen, kostar år 2015, 1200 + moms.
”Gula rummet” kostar, år 2015, 3400 + moms. Dessa avgifter läggs till kursavgiften. Med reservation för prisförändringar av Kobran.

SE EXEMPEL PÅ ”PÅ PLATSKURS”
Från utbildning, kurstillfälle hos skyltföretaget, Läs mer JM Skyltservice AB

OBS!
Kontakta mig helt förutsättningslöst för mer information så kan vi  prata lite mer.

MIN BAKGRUND

Jag är illustratör och grafisk formgivare till yrket. I mitt eget arbete använder jag dagligen CorelDRAW Graphics Suite – CorelDRAW, PHOTO-PAINT samt Corel PAINTER. Jag blev utnämnd av Corel Corp. i Kanada till en av deras CorelDRAW Masters i världen.

Beta-testar CorelDRAW Graphichs suite kontinuerligt, och har nära kontakt med Corel och är därmed kontinuerligt uppdaterad om alla nyheter och funktioner i programmen.

 • Medlem i Corels Advisory Council för CorelDRAW Graphics Suite
 • Corel presenterar mig som användare av Corel PHOTO-PAINT  på deras webbsida
 • Till version X5 skrev jag på uppdrag av Corel en längre tutorial (handledning) om hur man illustrerar och formger en illustration och bokomslag, samt skickar tryckoriginal till tryckeri. Denna handledning används fortfarande av Corel. Jag har gjort flera LIVE online webinar/seminarier för Corel i programmen på engelska för en internationell publik. Samt skrivit tutorials, handledningar, tips och tricks på uppdrag av Corel, på engelska, som översätts till flera olika språk.

Många frågar: Vilken CorelDRAW version fungerar med Windows 10. Svaret är: CorelDRAW X6, X7, X8 samt nyare versioner. Detta gäller både ”CorelDRAW Graphics Suite” X6  & X7 och ”CorelDRAW Technical Suite” X6 & X7. Technical suite inkluderar även CorelDRAW DESIGNER. X6 har inte officiellt meddelats fungera för Windowz 10, ac Corel. Men mina egna tester visar att det fungerar. Men OBS! version X5 och äldre rekommenderas inte för Windows 10.