Alla säljer nånting, och vad är det med koraler

Alla säljer nånting ändå vill inte säljarna medge det i telefon när de ringer, och sen en sak till – vad är det med Sveriges radio p2 och koraler? När säljare ringer upp mig på min företagstelefon dagarna i ända så frågar jag numer lätt irriterad: vad vill du sälja, de svarar: ” Nej, jag vill inte sälja, jag vill erbjuda dig en gratis telefon” eller “Vilket elbolag använder du?” SKIT I DET DU!!!

Säg på en gång istället något i stil med: “Hej, jag ringer från VOLVO och jag undrar om du vill köpa en bil av senaste modell?” DÅ SKULLE jag bli gladare. Men inte nu med detta strunt-runt-prat. Kom till kritan och säg vad ni vill på en gång. Ni har förlorat mig på första stavelsen så som ni håller på idag, trots att jag faktiskt respekterar er viktiga funktion för företagen.

Och sen detta med Sveriges radio P2 – varför ska de alltid spela så mycket koraler jämt och ständigt. Har de fått ett specialpris av nån försäljare på stim eller?
Jag älskar klassisk musik, dock koraler får mig att stänga av.
Snälla P2 sluta med koralerna. Det finns så mycket annat som är lika kulturellt högstående som gamla dammiga tråkiga koraler.

Nu ska jag gå och äta och bli mindre agressiv…

Ha dé

Stefan Lindblad
Illustratör & konstnär

Similar Posts

One Comment

Comments are closed.