Mötte upp med min kompis Steven Savile, och kollade in hans nya bok The Memory Man

Läs den här boken människor – The Memory Man, av Steven Savile. Den är bra.

Min kompis Steven Savile och jag mötte upp med andra vänner, över en kaffe, en klassisk svensk fika över några timmar. Lite vad jag brukade kalla för: ”Fika loss”, på Caldo Coffee café bar på Scandic Continental Hotel i Stockholm. En perfekt, och riktigt trevlig plats mitt i stans city centrum, Downton om man så vill. Där jag ofta går på egen hand för att sitta och arbeta med illustrations- och grafiskt design arbete. Det positiva med att vara sin egen chef och frilans (detta lite märkliga ord).

Vi pratade böcker, illustration, politik, e-postleverantörer som vilken ger bäst lösning utan att vara big corps, type Gmail, Surftown, nått obskyrt och mitt fall gått från just Surftown mail till Outlook Exchange Online, och fler ämnen. Och om att fortsätta frilans arbete på heltid eller deltid. Om hur det är att efter många år, 21 år i mitt fall, varit just egen frilans och att då skaffa anställning inte skulle vara så enkelt, kanske. Inte för att jag söker anställning, men, ja, ni fattar. Bara den saken att åldersnojan är lika markant idag, som den var för 25 år sen. Ingett nytt. Och väldigt få som förstått fördelen med blandade erfarenheter och åldrar. Vilket jag själv upptäckte som ung man på mitt första jobb – att bara vara unga, eller bara män, skapar en märklig stämning och ineffektivt på arbetsplatsen. Människor har ett kort och närmast obskyrt minne för saker och kunskaper – som bristen på att ta till sig vikten av erfarenheter.

Vi pratade om Steves nya bok ”The Memory Man”, och vår kompis Thomas Allwins nya Comic ”Lady Phantom”.

Steve gav oss presenter i form av sin nya bok: ”The Memory man” vilket rekommenderas sin läsning, minst sagt. Utgiven av brittiska bokförlaget Severn House. Läs mer här: Memory man

Jag gillar verkligen bokomskaget. Inte unikt, men bra. Steve får lustigt nog i princip alltid bra bokomslag. Heck även jag har gjort ett par för honom och Steve Lockely.

Kolla in boken The Memory Man, Steven Savile på Amazon eller din favoritbokhandel, skaffa dig ditt eget ex och har en spännande lässtund!

Stefan Lindblad
illustratör

Uppskattar ni bloggen, fått tips och vill supporta, uppskattas alltid en fika. Klicka på kaffe knappen nedan. Tack!

Prenumerera på bloggen via e-post

Prenumerera på min blogg via email, lika enkelt att avsluta som att påbörja!