Microsoft släpper Expression Web 4 helt gratis!

Microsoft släpper Expression Web 4 helt gratis!

Jag började använda Dreamweaver från Macromedia, numer Adobe, när version 1.0 kom ut runt 1999. Och använde nyare versioner av Dreamweaver fram till för ett antal år sen då jag gick över till Microsofts Expression Web 3 och sedermera web 4. Expression Web 4 gave mig i princip samma verktyg som Dreamweaver och i kombination med Notepadd++ fungerar det utmärkt. Även utan Notepad++.

Priset spelade en stor roll initialt när jag bytte från Dreamweaver. Jag ville inte betala alla dessa höga priser Adobe krävde för Dreamweaver, och jag ville ändå ha legal kopia, därför sneglade jag och valde gladeligen Microsoft Expression Web, som jag köpte full version av för cirka 1000-1500:- för.

Nu släpper Microsoft Expression Web 4 helt GRATIS!
Å ena sidan känns det tråkigt då programmet inte kommer få uppdateringar på samma sätt, om ens några, i framtiden. Men jag kommer fortsätta använda programmet gladeligen.

Ladda ned graits och prova här>
Läs mer om ALLA nyheter i licens och nya fokuseringar från Microsoft här> http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=36179 http://expression.microsoft.com/sv-se/

 

Stefan LIndblad
illustratör, Grafisk formgivare
www.canvas.nu

Similar Posts

6 Comments

 1. Jag har precis laddat ned det. Använde tidigare FrontPage.
  Men jag får problem med å ä ö. De blir enligt nedan:
  Välkommen att dela våra segelupplevelser
  Verkar som ftp’n gör någon konstig översättning
  Har du märkt detta och hittat en lösning till det?

  1. Häftig segelresa du verkar göra, om du är densamme som den som seglar det vill säga 🙂

   1. Jo det är jag. Titta på videona om Rio Manamo … där ser du hur jag live river ned en el ledning och gör en hel by strömlös i Venezuela! De vill ha 6 millioner boliovares i ersättning …. jag är då 70 mile in i Venzuela …. läs vad som händer i min blogg 🙂

    1. Hej,
     Håll dig från den där byn 🙂
     Fortsatt trevlig resa när ni fortsätter.

Comments are closed.