| |

Comic Con Nordics kommer till Stockholm 13-15 september 2019

Dags att skaka av dammet och ta sig till Comic Con Nordics, i Kista, Stockholm 13-15 Septermber 2019. Kistamässan.

Ett event jag alltid missat, men alltid tänkt jag ska gå på är Comic Con Nordics, Kista i Stockholm. Nu är även min kompis comic, serie illustratören R Thomas Allwin med, och presenterar sin Comic Lady Phantom, Chimaeral Creations. En serie jag nämnt tidigare i mitt inlägg om Seriefestivalen på Konstfack tidigare. 

Som illustratör, designer och konstnär till yrket och mitt kall, min passion, mitt raison d’etre mer eller mindre, är det väl inte mer än rätt och riktigt att jag tar mig ut dit.Jag får ladda smartphonen, ta med en powerbank kanske. Ta kort och dela med mig här i bloggen och på Instagram. Ta med mig mitt Moleskine Sketchbook och pennor och dra några streck. Kanske ramla över några spännande utställare, se människor i roliga dräkter. Och en och annan spännande gäst från den stora världen.

Gäster: Tom Felton Harry Potter, The Flash. Dmitry Glukhovsky Author. Matthew Mercer, Actor/ voice actor. Marie Avgeropoulos The 100.

Amanda Conner, Marvel, DC Comics. Joyce Chin. Jimmy Palmiotti, Marvel, DC Comics och Arthur Adams. Det är en intressant Line-up.

Och det måste ju vara en sorts högtidsstund för de som gillar Cosplay. På seriefestivalen ser man ju inte så mycket av detta. Mer på ett Comic Con helt klart. Läs mer om eventet på deras egen hemsida Comic Con Nordics.

Ser fram emot ett besök.

Stefan Lindblad 
Illustratör Similar Posts