| |

Köp ebok direkt av serietecknaren

Nu kan ni köpa direkt från min egen onlinebutik Eboks versionen av “ASHES” – en kärlekshistoria om att våga släppa taget. (Den säljs såklart även på onlinebutiker som Adlibris, Bokus, Amazon osv sedan november 2020). Den serieroman jag skapade utifrån en kortnovell skriven av Steven Savile, förra året.

Ashes, serieromanen / Graphic Novell. Av Stefan Lindblad & Steven Savile

Att skapa en seriebok som denna innebar att jag som illustratör, serietecknare i detta fall, tecknade allt och blev som en filmregisör och scenograf den som skapade allting fritt utifrån kortnovellen. Bokens omslag och inlagas layout tog jag tag i själv samt skapade både en pappersutgåva samt eboksversion.

Det är det som gör att en bok på det här sättet blir så personligt och speciellt. Från första skissen i blyerts till det slutliga resultatet. Jag och Steven Savile hade för cirka 7 år sedan då vår projekt först kom på tal, en tanke på att ge ut boken på ett vanligt förlag via ett förlag i England. Men, i januari och framför allt i mars 2020, när jag satt igång allt på allvar, så slog pandemin till. Och vi bestämde oss för att ge ut boken själv. Det är ett serieboks-verk jag är stolt över. En riktig resa.

Stefan Lindblad
Illustratör, Serietecknare

Similar Posts