| | | |

Illustratör tecknade live på konferens som mötestecknare

Under 2023 kom jag återigen få möjlighet att teckna LIVE på olika konferenser.

Jag minns med värme och glädje hur jag som illustratör tecknade live som mötestecknare på konferens för både KNOWIT AB TESTIT2023 mitt i Malmö stad, nära centralstation och Hotell Radisson Blu, på St Gertrud. Därefter Swedbank PAY:s dagar, Lidingö utanför Stockholm.Tänk att man kan teckna och samtidigt få möta så många intressanta och spännande människor – och lära sig något samtidigt. Malmö konferensen för KNOWIT 2023 – på Sankt Gertrud – innebar även en extra bonus – en av föredragshållarna köpte en av mina tuschteckningar. Under Swedbank Pays dagar en hel del om betallösningar – såklart – på Skogshem och Wijk. Och hos Knowit i Malmö en hel del minst sagt om AI, artificiell intelligens och software testing.

Tack till de som anlitade mig som mötes illustratör att teckna live


Till alla de som trodde på mig som illustratör och anlitade mig som tecknare – stort tack. Och en riktigt god jul och gott nytt år. Ingen nämnd och ingen glömd som det heter.

Anlita illustratör att teckna på konferens och möten – mötestecknare


Om ni på er på ert företag, organisation osv också funderar på att anlita en mötestecknare som ritar illustrationer LIVE – välkommen att ta kontakt med mig.

Jag tecknar lite annorlunda mot vanliga Graphic Recorder illustratörer. Mina bilder är i en helt annan stil. Ett annat manér och upplägg. Vilket är viktigt att påpeka. Utan se de bilder jag ritar mer som kommentarer och miljöer. Som kaféteckningar eller varför inte – rättegångsteckningar. Lite som om ni skulle se en illustration i ett tidningsmagasin eller en bok.

När jag gjorde mina illustrationer, flertalet under en hel dag i Malmö för Knowit Testit 2023, var det på papper i mitt skissblock med tuschpennor. Och det ritblocker bar jag med mig mellan de olika konferensrummen samt den stora salen, aulan. Under Swedbank Pays dag tecknade jag en bild och den gjordes helt digitalt. Jag hade en penna såklart och min laptop vars skärm jag tecknade direkt på. (Ni kan se båda sätten i bilderna här intill).

Se flera exempel på min hemsida. Portfolio galleri

Stefan Lindblad
Illustratör, tecknare

Stefan Lindblad tecknar LIVE under konferensen Testit i Malmö, för Knowit 23. Fotograf:
Teckna live mötestecknare, graphic recorder, Swedbank Pay 2023, Lidingö
Stefan Lindblad, mötestecknare, tecknar LIVE under en heldag på Swedbank Pay konferens, Lidingö Skogshem & Wijk

Similar Posts